Image Alt

Chef kok

Geboren in Syrië, opgegroeid in Turkije en al meer dan 6 jaar woonachtig in Nederland, heb ik mijn thuis, mijn passie en mijn ambacht gevonden – in mijn restaurant. Mijn culinaire reis begon in de keukens van mijn moeder en grootmoeder, waar mijn liefde voor koken werd geboren en gekoesterd.

Met een droom van een idyllische plek, waar seizoenen en smaken samenkomen, heb ik mijn pad gekozen. Gevestigd in een regio doordrenkt van natuurlijke schoonheid en een bescheiden levensstijl, biedt mijn restaurant een eerlijke en verfijnde ervaring.

Geen franjes, alleen oprechte gastvrijheid en gerechten geïnspireerd door de Italiaanse en Franse keuken, doordrenkt met mijn persoonlijke touch. Mijn passie voor pasta en goed gezelschap stroomt door mijn aderen en vindt zijn thuis in mijn etablissement. Dit is niet het meest luxueuze restaurant in Sluis, maar het is zeker het meest geliefd bij degenen die de essentie begrijpen. In een wereld waar restaurants soms afleiden van het primaire doel – heerlijk eten en oprechte verbinding – streven wij ernaar om een oase van authenticiteit te zijn, waar genieten van een maaltijd een ware zegen.

Heerlijke mix grill & calzone besteld. Mooi en knus restaurantje en hele lieve serveerder. Eten kwam ook snel! Jammer dat wij niet in de buurt wonen, anders kwamen wij vaker!

Google

Op een rustige zondag avond met zeven personen gegeten bij La Traviata van Sluis. Vertaald; de opera van Sluis. Diverse heerlijke gerechten gegeten o.a. pizzas, pasta en mixed grill. Hele prettige service, erg klantvriendelijk personeel. Bedankt La Traviata, we komen graag terug..!!

Google

Ondanks het grote aantal gasten in het restaurant vandaag hebben we erg lekker gegeten, de grill was erg lekker, we komen zeker nog eens terug om andere gerechten te proberen ❤️

Google
t

La Traviata van Sluis
Adres: Nieuwstraat 41, 4524 EC Sluis
Telefoon: 0117 462 551, info@latravaiatavansluis.com
Open: 10:00  – 22:00